JUCARII SEXUALE FOLOSITE IN CAMERA DE VIDEOCHAT




 Jucarii sexuale folosite de modelele de videochat in camera de videochat indiferent daca sunt modele de videochat la categoria Girl sau Boy si daca fac videochat de acasa sau videochat de la studio si fac foarte multi bani cu ajutorul acestor jucarii sexuale concepute special pentru activitatea de videochat.



Lush Jucarie sexuala pentru videochat#Lush
Jucarie sexuala Nr.1 si cea mai profitabila, care iti va aduce o crestere a veniturilor cu cel putin 50%, folosita foarte mult de membrii site-ului de videochat cu Free Chat, unde membrii de pe site tip-uiesc modelele cu cel putin 1$ si in functie de cat de mare este tip-ul creste si intensitatea jucariei.
Jucaria sexuala Lush vibreaza cu o intensitate mult mai mare in functie de cat de mare este tip-ul.
Secretul jucariei sexuale Lush este sa ai o lenjerie sexy transparenta, sau un costum sexy mai transparent  pentru ca membrii de pe site-urile pe care faci videochat sa vada codita jucariei Lush.
Lush Jucarie Sexuala pentru videochat
#Nora
Jucarie sexuala Nr.2 si cea mai profitabila din gama dildo / vibrator, care iti va aduce o crestere a veniturilor cu cel putin 30%, folosita foarte mult de membrii cu cont pe site-ului de videochat LiveJasmin, unde le cresc tarifele membrilor de pe site cu cel putin 2$ si in functie de cat de mult umbla la intensitatea jucariei Nora.

Hush Jucarie sexuala pentru barbati si femei butt-plug vibrator
#Hush
Jucarie sexuala Nr.3 pentru Barbati si Femei este cea mai profitabila la categoria But Plug, care iti va aduce o crestere a veniturilor cu cel putin 50%, folosita foarte mult de membrii cu cont pe site-uri de videochat cu Free Chat, unde membrii de pe site tip-uiesc modelele cu cel putin 1$ si in functie de cat de mare este tip-ul creste intensitatea jucariei.
Ca si jucaria sexuala Lush, jucaria sexuala Hush vibreaza cu o intensitate mult mai mare in functie de cat de mare este tip-ul.
Secretul jucariei sexuale Hush este sa ai o lenjerie sexy transparenta, sau un costum sexy mai transparent  pentru ca membrii de pe site-urile pe care faci videochat sa vada jucaria Hush si sa mimezi cat mai multe orgasme.


Domi jucarie sexuala pentru videochat
#Domi
 Jucarie sexuala Nr.4 si cea mai profitabila din gama Hitachi, care iti va aduce o crestere a veniturilor cu cel putin 50%, folosita foarte mult de modelele de videochat cu conturi pe site-uri de videochat cu Free Chat si Private Chat, membrii de pe site-uri tip-uiesc modelele cu cel putin 1$ si altii te iau direct in privat show pentru a iti vedea show-ul
Jucaria sexuala Domi vibreaza cu o intensitate mare ce iti provoaca foarte repede orgasme /  squirt.
Secretul jucariei sexuale Domi este sa faci niste show-uri foarte bune si cat de multe "squirt" show posibile.

OhMiBod Jucarie sexuala pentru videochat
#OhMiBod
Jucarie sexuala Nr.5 (fosta nr.1), care iti va aduce o crestere a veniturilor cu cel putin 50%, folosita foarte mult de membrii site-ului de videochat fara Free Chat, unde membrii de pe site tip-uiesc modelele cu cel putin 1$ si in functie de cat de mare este tip-ul creste intensitatea jucariei. Jucaria sexuala OhMibod vibreaza mult "mai tare si mult" in functie de cat de mare si rapid sunt primite tip-urile.
Secretul jucariei sexuale OhMyBod este sa ai o lenjerie transparenta, sau un costum sexy mai transparent  pentru ca membrii de pe site sa vada cum se aprinde beculetul.
Tine minte! Jucaria OhMyBod a fost folosita foarte mult timp de modelele de videochat in ultimii 2 ani si foarte multe modele de videochat nu au stiut sa o foloseasca si multi membrii de pe site-urile pentru videochat nu mai au incredere in modelele de videochat ce o folosesc si de aceea trebuie sa cunosti foarte bine cum sa folosesti OhMybod. (te poti documenta pe site-urile de profil cu show-uri video ale modele de videochat)


Apasa AICI daca doresti sa accesezi site-ul oficial si cumpara-ti si tu aceste "MUST HAVE" jucarii sexuale pentru modelele de videochat ce iti vor aduce un profit considerabil in contul tau de videochat.


*Jucariile sexuale prezentate mai sus sunt cele mai folosite in domeniul videochat, dar de tine depinde de cum vei profita dupa urma lor. Invata cum sa folosesti aceste jucarii sexuale si vei avea parte numai de succes in domeniul videochat.
*Tip:
Prefa-te foarte bine cum, ca jucaria sexuala pe care o folosesti iti provoaca o foarte mare placere, drept rasplata, el, membrul de pe siteul de videochat va continua sa iti provoace placere si asa, nu este atent cu banii si iti vor revenii tie fara a depune un efort prea mare .

 

Citeste si:

Secrete ale Modeelor de Videochat

Lista cu cele mai bune site-uri pentru videochat in 2018

Cum sa lucrezi pe mai multe site-uri de videochat

Cum sa iti aranjezi camera de videochat

Cel mai Bun Studio de Videochat din Bucuresti

Etichete: , , , , , , ,