De ce sa porti Lenjerie Intima

 

De ce sa porti Lenjerie Intima in camera ta de videochat?



Cand porti o lenjerie sexi te face sa te simti minunat si sexi. Acesta este un lucru minunat de la sine si atunci cand te simti sexi iti imbunatatesti increderea in tine cea ce inseamna mult mai mult succes in toate aspectele vietii.
Am povesti despre directori executivi care castigau contracte mari purtand port-jartiera si stockings sub costumul business; de noi absolventi de facultate care obtineau locuri de munca de vis dupa ce isi cumparau proprile lor sutiene si chilotei, lenjerie sexi purtandule la interviu; despre o fata singura care poarta lenjeria ei obraznica si agata tipi mai repede decat ai putea zice "lenjerie sexy".

 Oameni stiu cand ai incredere in tine. Lenjeria sexy (indiferent de ce inseamna pentru tine) este o cale usoara si ieftina pentru a capata mai multa incredere.
Lenjeria intima te repune in legatura cu senzualitatea, mirosul, vederea, atingerea... toate acestea iti reamintesc ca esti o fiinta senzuala cu potential erotic chiar daca acest potential nu este folosit in prezent. A purta lenjeria sexi este o modalitate de a iti mentine sexualitatea arzand.


Poate suna copilareste dar este adevarata zicala "nu se stie niciodata" astazi poate fi o zi minunata, nu neaparat pentru a gasi iubirea vieti tale, dar pentru un flirt placut sau pentru o joaca printre lenjeriile de pat. Chiar ai vrea sa te prezinti pentru prima data cu o lenjerie veche din bumbac inflorata? Indiferent de ce lenjerie ai purta pe dedesubt ar trebui sa fie la fel de frumoasa cu ce porti deasupra. Aduti aminte ce zicea mama ta despe a purta mereu o lenjerie frumoasa in cazul in care va ia ambulanta. Da acesta este un motiv bun pentru a purta lenjerie frumoasa.
Nu spun sa scoti costumul sexi de Menajera sau costumul sexi de vinil pentru o seara linistita acasa ( cum? nu deti asa ceva?). Cea ce vreau sa spun este in regua sa te reasfeti si sa iti rasfati partenerul.


Lenjeria sexy nu este despre a seduce un barbat, este despre a iti imbratisa feminitatea

 Sursa: http://outfituri.ro