Pe ce site-uri sa fac videochat de acasa ?

Pe ce site-uri de videochat sa lucrezi sau pe ce site-uri pentru videochat se faci bani. Cele mai bune site-uri de videochat pentru Fete, Baieti, Cupluri, Fetish si GAy sunt:

Inregistrare cont pentru site-ul Chaturbate aici! 
  Acesta este un site de videochat cu free chat si private chat, un site unde cei mai multi bani se fac in free chat, unde modelele de videochat se dezbraca si fac show-uri in free iar membrii tip-uiesc. Metoda de plata a site-ului "tokens" comision 50% modelul si 50% site-ul.
S


                                               
Inregistrare cont pentru site-ul Bonga aici!
 Acesta este un site de videochat cu free chat si private chat, un site unde cei mai multi bani se fac in free chat, unde modelele de videochat se dezbraca si fac show-uri in free iar membrii tip-uiesc. Metoda de plata a site-ului "tokens" comision 60% modelul si 40% site-ul.


Inregistrare cont pentru site-ul Xmodels aici!
 Acesta este un site de videochat cu Private si chat si VIP chat, un site unde cei mai multi bani se fac in Private chat, unde modelele de videochat se dezbraca si fac show-uri in Private iar membrii sunt taxati, se pot aduna peste 6 membrii in show si sunt taxati toti. Metoda de plata a site-ului "pe minut" comision 45% modelul si 55% site-ul.


Inregistrare cont pentru site-ul  Live Jasmin aici!

Primul lucru pe care trebuie sa il faci dupa ce iti aproba contul si esti pregatita sa intrii online, este sa intrii si sa vorbesti cu adminul/supportul de pe site (sectiunea ajutor, support online, a/v settings) pentru a obtine "Good-ul" adica 5% mai multi bani din castiguri si o pozitie mai buna pe site (deci mai multe sanse de a face bani).
Pentru a primi bani facuti pe site-urile de videochat pe care lucrati trebuie sa va faceti cont pe Paxum.

Cand va faceti conturile aveti grija la pozele de buletin. Cam toate site-urile bune de videochat cer o calitate buna a pozelor. Fata trebuie sa fie foarte clara cat si fata din buletin + toate datele sa fie foarte citete. Puteti face asta cu un smartPhone care are cel putin 8mp. 

 *Pentru a putea accesa site-urile de videochat este necesar sa dezactivati AdBlock-ul.


Citeste si:
Cum sa lucrezi pe mai multe site-uri de videochat?
De ce sa porti lenjerie sexy.
Cum sa iei membrii in privat.
Cum sa faci bani din videochat.

Etichete: , , , , , ,